22 June 2010

Pertandingan Tatarias Wajah anjuran MPOB

Tarikh : 18 Jun 2010
Lokasi : MPOB Bangi
Tukang Mekap : Fiza
Model : Azimah

Alhamdulillah..
ni pertama kali join pertandingan macam ni...
kami dapat NO. 2 !!

Pertandingan Tatarias Wajah ni sempena dengan Hari Terbuka MPOB kat Bangi.

Kami sampai lewat sebab sesat.. masuk je dewan, org dah start mekap..
kelam kabut ktrg.. tangan plak menggigil2.. hahahhaha
masa diberi cuma 30 minit.
temanye, mekap dinner utk majlis rasmi.

gamba yg ada pun x banyak.. 
sebelum mekap mmg x sempat la nak snap gamba.
lepas balik opis baru amek gamba..

ade 8 peserta. lagi 2 org x datang.
yg dpt no. 1 tu yg ada riben pink tu..

21 June 2010

AZIMAH - MakeOver

Tarikh : 17 Jun 2010
Lokasi : Sri Serdang
Tukang Mekap : Fiza
Model : Azimah
Koleksi Persalinan & Aksesori : Persona Fiza Bridal

1sti time mekapkan kak azimah. 
mekap ni utk praktis sbb esoknye tu ade pertandingan tatarias kat MPOB Bangi.
masa yg diberi 30 minit shj.

pastu, dah alang2 mekap tu, terus la suruh kak azimah pakai baju perantin..
hehehehe..

mase ni lupe nak bawak eye lashes..

selepas mekap

09 June 2010

FIZA & SAIFUL ~ Sambut Menantu

Tarikh : 5 Jun 2010
Lokasi : Dewan Serbaguna Taman Maluri, KL
Tukang Mekap : done by me !
Koleksi Persalinan : Persona Fiza Bridal

majlis sambut menantu dibuat selang seminggu..
utk majlis ni pun, sy mekap sendiri.
baju gold yg kami pakai ni pun koleksi kami.
kami buat pelamin 5 panel (dewan)

rase macam comel pulak. hehhee

FIZA & SAIFUL ~ Sanding

Tarikh : 29 Mei 2010
Lokasi : Kg. Geduhom Dangi, Johol, N9
Tukang Mekap : done by me !
Koleksi Persalinan : Persona Fiza Bridal

persalinan + aksesori + payung lace koleksi Persona Fiza Bridal

FIZA & SAIFUL ~ Persalinan Daerah



Tarikh : 28 Mei 2010
Lokasi : Kg. Geduhom Dangi, Johol, N9
Tukang Mekap : done by me !
Koleksi Persalinan Daerah : Persona Fiza Bridal

Persalinan Jepun


FIZA & SAIFUL ~ Nikah

Tarikh : 28 Mei 2010
Lokasi : Kg. Geduhom Dangi, Johol, N9
Tukang Mekap : done by me !

sy akan hupdet cecepat gamba kawen saye..
ok !

sy mekap sendiri tau utk nikah ni.. hehhee.. gamba sebelum n semasa mekap x amek.. nebes + kelam kabut sgt time tu.. semua terlupa.. so, ni je gamba nikah yg close-up.

ni la hasilnya..
Alhamdulillah.. sy berpuas hati
kengkawan pun ramai yg cakap cantik !

baju nikah koleksi Persona Fiza Bridal

followers

Pakej Perkahwinan 2012, Pakej Perkahwinan Selangor, Pakej Pertunangan 2012, Pakej Perkahwinan KL, Fotografi Perkahwinan, Fotografi Malaysia, Fotografi, Pakej Murah, Pakej Mampu Milik, Bilik Pengantin, Pelamin Roman Pillar, Pelamin Coliseum, Hiasan Meja Makan Beradab, Hiasan Kereta, Car Deco,