26 May 2011

EMA & SYAM ~ Nikah, Berinai & Resepsi

Tarikh : 12 & 13 Mac 2011
Lokasi : Mambau, Negeri Sembilan
Tema : Merah-Hitam
Busana Sanding : Koleksi Persona Fiza Bridal
Aksesori : Koleksi Persona Fiza Bridal
Pelamin : Persona Fiza Bridal
MakeUp : Fiza
Assist : Syikin & Syuhada
Official Photographer : Saiful ~ Persona Fiza Bridal

[Sila klik "BACA LAGI.." untuk cerita selanjutnya bagi setiap post. Tq]

 sangat bz sejak kebelakangan ni..
tak sempat nak update blog..

wedding kali ni jauh sikit..
Mambau.. dekat2 dengan Port Dickson, Negeri Sembilan.

wedding yang sangat2 meriah!
ramai sangat yang datang..
maklumlah, inilah wedding pertama & terakhir kat rumah ni..
kak ema anak tunggal :)
jadi, harus la meriah ~

errr.. tapi kak ema ni garang sikit ;p

 pelamin 3 panel fresh flower
~ hitam-merah ~
 bunga segar yang digunakan..


 pelamin ni sangat cantik !
suka sangat2 :)
pelamin merah-hitam

 sedang bersiap
 
 kak ema sebelum dan selepas mekap..
 
 
 
 siap !
 "eh, gelap la pelamin kite ni.."
 "haaa.. baru la terang,, hehehhee'
 kak ema ambil pakej guest book kami..
kami sediakan : guest book, frame, pen, meja berhias
 hiasan bilik pengantin juga kami buat..
 malam berinai yang sangat meriah!
sampan yang disediakan untuk berarak..
dan ini pertama kali kami tengok malam berinai berarak naik sampan
siap buat ombak2 lagi..
hahhahaha.. kesian pengantin.. nasib baik tak mabuk laut ;p
 sanding malam berinai pakai songket bunga tabur warna oren

lepas sanding malam berinai, ada buat persalinan..

 
(1) gown + tuxedo
(2) victoria
 (3) kimono
(4) lenggha
 (5) korea
baju merah-hitam
busana koleksi Persona Fiza Bridal
 pengantin diarak naik motor..
banyak sangat motor time ni ~
  
 busana koleksi Persona Fiza Bridal..
baju baru ni.. :)
 
  keluarga
mengikut tema.. merah-hitam
 Tok Mat pun datang !
tak kenal??
Menteri Besar Negeri Sembilan :)
 Tok Mat bagi ucapan untuk pengantin ~
 posing wajib dalam bilik pengantin

outdoor buat kat pantai PD

 
 

terima kasih kepada kak ema & abg syam kerana mempercayai kami.
kami doakan semoga kak ema & abg syam kekal bahagia ke akhir hayat
InsyaAllah..

BERMINAT?? BOOKING SEGERA !!
016-217 2797 (Fiza) 016-219 2797 (Saiful)
personafiza@gmail.com
Persona Fiza Bridal (Fan Page @ FB)

20% deposit required. tQ

No comments:

followers

Pakej Perkahwinan 2012, Pakej Perkahwinan Selangor, Pakej Pertunangan 2012, Pakej Perkahwinan KL, Fotografi Perkahwinan, Fotografi Malaysia, Fotografi, Pakej Murah, Pakej Mampu Milik, Bilik Pengantin, Pelamin Roman Pillar, Pelamin Coliseum, Hiasan Meja Makan Beradab, Hiasan Kereta, Car Deco,