08 June 2011

AZAH & ASYRAF ~ Nikah & Resepsi

Tarikh : 29 & 30 April 2011
Lokasi : Gemas Baru, Negeri Sembilan
Tema : Dark Purple & Silver
Busana Nikah : Koleksi Persona Fiza Bridal
Busana Sanding : Koleksi Persona Fiza Bridal
Aksesori : Koleksi Persona Fiza Bridal
Pelamin : Koleksi Persona Fiza Bridal
MakeUp : Fiza
Crew : Cikin & Topet
Official Photographer : Saiful ~ Persona Fiza Bridal

[Sila klik "BACA LAGI.." untuk cerita selanjutnya bagi setiap post. Tq]

hupdate blog laju2!
masih banyak lagi yang tertunggak..
sory..

ok, jom tengok pengantin cantik nih..
azah, junior mase kat skolah Gemas dulu..
x sangka, kawen dah ko yek azah.. :D

azah & asyraf ni sangat2 la pemalu..
masing2 pemalu sesama sendiri..
nak suruh posing pun, malu2..
agaknya still tak percaya dah kawen kut.. ;p
tapi, ape pun, dua2 tetap maintain cun & cool..

pengantin comel !

Pelamin 3 panel.. bawah khemah.. 
Pelamin cream-purple
(sila abaikan beg yg kat depan pelamin tu ye)


jom tengok gambar pengantin cantik ni satu per satu..

 AZAH the bride
 ASYRAF the groom
  
majlis pernikahan yang sederhana
dibuat selepas Isyak di rumah..

simple makeup untuk azah..
 selamat sudah..
 pengantin yang macam mimpi2 lagi.. 
hahhaa.. kejutan budaya nih.. ;p
susah nak suruh posing..
  busana nikah oleh Persona Fiza Bridal
 selepas nikah, mereka buat persalinan..gown & tuxedo
 ready!
 azah - before & after makeup
 gambar azah semua cantik2.. tak tau nak upload yg mana..

 
new makeup artist! ~ cikin..
 busana Persona Fiza Bridal yang digunakan..
dark purple & silver
 cikin-azah-fiza
 antara kawan2 yang hadir..
 nasib baik masa sanding, mereka sporting..
bertambah2 cantik !
 hujan lebat masa nak berarak ni.. so, lewat sikit dari yang dirancang..
 bersanding..

majlis selesai agak awal masa tu.. mungkin sebab hujan yang sangat lebat..
mereka keluar outdoor pun cepat..
outdoor di Dataran Gemas sahaja..
tapi cantik jugak :)

 
 busana sanding oleh Persona Fiza Bridal
dark purple & silver
 
 
 semoga kekal ke akhir hayat..

Asyraf, jaga Azah baik2 ye..

kami di Persona Fiza Bridal ucapkan semoga berbahagia ke hujung usia..
bercinta selepas kahwin lebih menarik & manis :)

terima kasih kerana beri peluang & kepercayaan kepada kami untuk melaksanakan hari bahagia ini..



BERMINAT?? BOOKING SEGERA !!
016-217 2797 (Fiza) 016-219 2797 (Saiful)
personafiza@gmail.com
Persona Fiza Bridal (Fan Page @ FB)

20% deposit required. tQ

3 comments:

FAIZAL_DEBOT said...

mekap utk azah ni memg cantik.. semua geng ckp cantik tau.. azah kulit die dah ok.. n mekap akak menambahkan lagi kecantikan die.. gud job.. congrate..

f.i.z.a said...

Alhamdulillah.. thanks Faizal ! ~ bila mekap orang dengan senang hati, maka mekap yang terhasil juga akan jadi lebih cantik.. :)

FAIZAL_DEBOT said...

yes that true.. im feeling too.. mean klu mekap kan org tu dgn rase senang hati.. i.allah hasilnye memuaskan hati.. :)

followers

Pakej Perkahwinan 2012, Pakej Perkahwinan Selangor, Pakej Pertunangan 2012, Pakej Perkahwinan KL, Fotografi Perkahwinan, Fotografi Malaysia, Fotografi, Pakej Murah, Pakej Mampu Milik, Bilik Pengantin, Pelamin Roman Pillar, Pelamin Coliseum, Hiasan Meja Makan Beradab, Hiasan Kereta, Car Deco,