31 May 2011

MASTURA ~ Test Mekap

Tarikh : 22 Mac 2011
Lokasi : Butik Persona Fiza Bridal
Busana & Aksesori  : Koleksi Persona Fiza Bridal
MakeUp : Fiza


[Sila klik "BACA LAGI.." untuk cerita selanjutnya bagi setiap post. Tq]

mastura dan shal datang untuk buat test makeup + photoshoot untuk buat banner..
start agak lewat malam tu, tapi seronok..
mereka berdua sangat sporting dan rasa macam dah kenal lama..
:)

 mastura selepas mekap

30 May 2011

AMY & YUS ~ Sambut Menantu

Tarikh : 20 Mac 2011
Lokasi : Batu Pahat, Johor
Tema : Putih
Busana Sanding : Koleksi Persona Fiza Bridal
Aksesori : Koleksi Persona Fiza Bridal
Pelamin : Others
MakeUp : Fiza
Assist : Syikin
Official Photographer : Saiful ~ Persona Fiza Bridal

[Sila klik "BACA LAGI.." untuk cerita selanjutnya bagi setiap post. Tq]

saya sedang berusaha menghupdet blog laju2!

job kali ni kat Batu Pahat, Johor.. :)

ini adalah majlis ke-4 untuk perkahwinan amy dan yus..
ini juga adalah sentuhan ke-3 bagi kami untuk pengantin ini..
sebelum ini, kami diberi tanggungjawab untuk majlis pertunangan dan majlis pernikahan mereka..

klik SINI dan SINI untuk lihat gambar.


 amy ~ the bride
yus ~ the groom

klik untuk lihat lagi banyak gambar menarik ~

26 May 2011

EMA & SYAM ~ Nikah, Berinai & Resepsi

Tarikh : 12 & 13 Mac 2011
Lokasi : Mambau, Negeri Sembilan
Tema : Merah-Hitam
Busana Sanding : Koleksi Persona Fiza Bridal
Aksesori : Koleksi Persona Fiza Bridal
Pelamin : Persona Fiza Bridal
MakeUp : Fiza
Assist : Syikin & Syuhada
Official Photographer : Saiful ~ Persona Fiza Bridal

[Sila klik "BACA LAGI.." untuk cerita selanjutnya bagi setiap post. Tq]

 sangat bz sejak kebelakangan ni..
tak sempat nak update blog..

wedding kali ni jauh sikit..
Mambau.. dekat2 dengan Port Dickson, Negeri Sembilan.

wedding yang sangat2 meriah!
ramai sangat yang datang..
maklumlah, inilah wedding pertama & terakhir kat rumah ni..
kak ema anak tunggal :)
jadi, harus la meriah ~

errr.. tapi kak ema ni garang sikit ;p

 pelamin 3 panel fresh flower
~ hitam-merah ~
 bunga segar yang digunakan..

followers

Pakej Perkahwinan 2012, Pakej Perkahwinan Selangor, Pakej Pertunangan 2012, Pakej Perkahwinan KL, Fotografi Perkahwinan, Fotografi Malaysia, Fotografi, Pakej Murah, Pakej Mampu Milik, Bilik Pengantin, Pelamin Roman Pillar, Pelamin Coliseum, Hiasan Meja Makan Beradab, Hiasan Kereta, Car Deco,