08 June 2011

AZAH & ASYRAF ~ Nikah & Resepsi

Tarikh : 29 & 30 April 2011
Lokasi : Gemas Baru, Negeri Sembilan
Tema : Dark Purple & Silver
Busana Nikah : Koleksi Persona Fiza Bridal
Busana Sanding : Koleksi Persona Fiza Bridal
Aksesori : Koleksi Persona Fiza Bridal
Pelamin : Koleksi Persona Fiza Bridal
MakeUp : Fiza
Crew : Cikin & Topet
Official Photographer : Saiful ~ Persona Fiza Bridal

[Sila klik "BACA LAGI.." untuk cerita selanjutnya bagi setiap post. Tq]

hupdate blog laju2!
masih banyak lagi yang tertunggak..
sory..

ok, jom tengok pengantin cantik nih..
azah, junior mase kat skolah Gemas dulu..
x sangka, kawen dah ko yek azah.. :D

azah & asyraf ni sangat2 la pemalu..
masing2 pemalu sesama sendiri..
nak suruh posing pun, malu2..
agaknya still tak percaya dah kawen kut.. ;p
tapi, ape pun, dua2 tetap maintain cun & cool..

pengantin comel !

Pelamin 3 panel.. bawah khemah.. 
Pelamin cream-purple
(sila abaikan beg yg kat depan pelamin tu ye)


jom tengok gambar pengantin cantik ni satu per satu..

01 June 2011

YANA & AZFAR ~ Nikah

Tarikh : 29 April 2011
Lokasi : Bangi
Busana Nikah : Koleksi Peribadi Pengantin
Aksesori : Koleksi Persona Fiza Bridal
MakeUp : Fiza
Assist : Cikin
 
[Sila klik "BACA LAGI.." untuk cerita selanjutnya bagi setiap post. Tq]

majlis pernikahan pasangan blogger ~ Yana MIB dan Azfar a.k.a Ujang dibuat di masjid hijau (Bangi).
mereka nikah selepas solat Jumaat.

sangat rushing masa ni..
lepas siap mekap, terus rushing ke masjid pulak..

so, ini je gambar yg saya ada..
sory, gambar x berapa menjadi..

Yana ~ blogger tegar :D

FARAH ~ Majlis Pertunangan

Tarikh : 2 April 2011
Lokasi : Bandar Sunway Semenyih
MakeUp : Fiza

last minute deal dengan farah.. itu pun melalui sms sahaja..
hari yang dijanjikan, terjah aje rumah dia.. :)

gambar akan diupload kemudian, kerana saya masih menunggu gambar dari abang abu (pakcik Farah) selaku cameraman untuk majlisnya..

tak sempat nak ambil gambar farah guna kamera sendiri sebab habis bateri pada masa tu.

Alhamdulillah, Farah berpuas hati dengan hasil mekap saya.

Terima kasih kepada Farah sebab percayakan saya.



followers

Pakej Perkahwinan 2012, Pakej Perkahwinan Selangor, Pakej Pertunangan 2012, Pakej Perkahwinan KL, Fotografi Perkahwinan, Fotografi Malaysia, Fotografi, Pakej Murah, Pakej Mampu Milik, Bilik Pengantin, Pelamin Roman Pillar, Pelamin Coliseum, Hiasan Meja Makan Beradab, Hiasan Kereta, Car Deco,