08 February 2012

MAWAR & FAIRUZ ~ Nikah & Resepsi

Tarikh : 21 Mei 2011
Lokasi : Kem PGA Cheras
Tema : Hijau
Busana Nikah : Koleksi Peribadi Pengantin
Busana Sanding : Koleksi Persona Fiza Bridal
Aksesori : Koleksi Persona Fiza Bridal
Pelamin : Koleksi Persona Fiza Bridal
MakeUp : Fiza
Assist : Cikin
Official Photographer : Saiful, Pejai & Taufik ~ Persona Fiza Bridal


lame giler tak update blog ni.. sejak blogger ada problem untuk upload gambar, terus stop tak update2.. hehehe..
sory2.. saya akan update laju2 ye.. banyak post yang tertinggal ni..

ok, wedding ni kat Kem PGA Cheras. pengantin bernama Mawar & Fairuz.
dua2 pengantin, kepala gila2.. :D
mereka sangat sporting & friendly..

sampaikan ada member tanya,

"ko memang kenal ke dorang ni?"
"hhehehee.. baru je kenal ni.."

Alhamdulillah,
ikatan silaturrahim antara kami masih terjalin hingga kini.

jom, cerita tentang wedding mereka.. Nikah & sanding pada hari yang sama..
pelamin pula dibuat di dewan terbuka (open-air)

jom tengok gambar2 mereka..

[Sila klik "BACA LAGI.." untuk cerita selanjutnya bagi setiap post. Tq]


Mawar - sebelum & selepas mekap
mawar memang dah sedia cantik! secantik namanya :)

Fairuz & Mawar
pelamin 5 panel (cream)

followers

Pakej Perkahwinan 2012, Pakej Perkahwinan Selangor, Pakej Pertunangan 2012, Pakej Perkahwinan KL, Fotografi Perkahwinan, Fotografi Malaysia, Fotografi, Pakej Murah, Pakej Mampu Milik, Bilik Pengantin, Pelamin Roman Pillar, Pelamin Coliseum, Hiasan Meja Makan Beradab, Hiasan Kereta, Car Deco,